Twój koszyk jest pusty
Wybór odpowiednich produktów chemicznych do zastosowania w branży HoReCa (hotelarstwo, restauracje, catering) zależy od wielu czynników, takich jak rodzaj działalności czy powierzchni, które trzeba czyścić, i preferencje dotyczące ekologii i bezpieczeństwa. Poniżej znajduje się lista kilku rodzajów chemii profesjonalnej, które mogą być przydatne w branży HoReCa.
Chemia profesjonalna do mycia naczyń i szkła
Wybierz wysokiej jakości detergenty, które skutecznie usuwają tłuszcz, resztki jedzenia i osady z naczyń i szkła. Chemia profesjonalna nie pozostawia smug ani zacieków, co zdecydowanie ułatwia pracę.
Środki do czyszczenia powierzchni
Skoncentruj się na uniwersalnych środkach do czyszczenia, które nadają się do różnych powierzchni, takich jak blaty, stoły, lady, meble i podłogi, dzięki czemu jednym produktem chemii profesjonalnej uda się wyczyścić wiele obszarów.
Chemia profesjonalna do dezynfekcji
Obecnie szczególnie ważne jest utrzymanie odpowiedniego poziomu higieny i dezynfekcji. Wybierz środki dezynfekcyjne, które są skuteczne przeciwko bakteriom, wirusom i drobnoustrojom. W branży HoReCa jest to szczególnie istotne.
Odplamiacze i środki do usuwania trudnych plam
W restauracjach i hotelach często pojawiają się trudne do usunięcia plamy, takie jak przykładowo z wina, sosów czy kawy. Wśród środków chemii profesjonalnej znajdziesz dobry odplamiacz, który zdecydowanie pomoże w utrzymaniu dobrego wyglądu tkanin i tekstyliów.
Środki chemiczne do czyszczenia kuchni
Dla restauracji i kawiarni szczególnie ważne jest utrzymanie czystości w kuchni. Wybierz takie preparaty chemii profesjonalnej, które usuwają tłuszcz, resztki żywności i inne zabrudzenia z powierzchni kuchennych.
Chemia profesjonalna do czyszczenia toalet
W przypadku hoteli i restauracji dbałość o toalety jest niezwykle ważna dla komfortu klientów. Wybierz środki do czyszczenia i dezynfekcji toalet, które pozostawiają świeży zapach, a jednocześnie dokładnie myją te powierzchnie.
Środki czyszczące do pielęgnacji podłóg
W zależności od rodzaju podłóg w Twoim lokalu wybierz odpowiednie środki do czyszczenia i pielęgnacji, które nie tylko utrzymują czystość, ale także chronią podłogi przed zniszczeniami.
Środki do mycia ręcznego i dozowników mydła
W sektorze gastronomicznym ważne jest dostarczanie środków do higieny rąk dla personelu i klientów. Wybierz mydła i środki dezynfekujące, które są skuteczne i delikatne dla skóry.
W kontekście branży HoReCa warto zaopatrzyć się w skoncentrowane środki do mycia naczyń i szkła, neutralne środki do czyszczenia różnych powierzchni oraz środki do dezynfekcji tak, aby zapewnić czystość i higienę w łatwy sposób.